Ministrul Teleman a aţipit în timpul conferinţei lui Dacian Cioloş. „Sunt foarte obosit” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Teleman a aţipit foto: Sibiul în Îmagini
Ministrul Teleman a aţipit foto: Sibiul în Îmagini

Ministrul Ciprian Teleman a fost surprins aţipind în timpul unei conferinţe susţinute joi de Dacian Cioloş, la Sibiu. Ministrul Digitalizării a explicat jurnaliştilor ce s-a întâmplat.

Ciprian-Sergiu Teleman, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a aţipit de mai multe ori în timpul unei conferinţe de presă, organizată la Sibiu, joi, 19 august 2021.

Imaginile au fost surprinse de jurnaliştii de la Sibiul în Imagini.  „Ministrul a fost surprins cu ochii închişi şi ţinundu-şi capul drept cu greutate, în timpul conferinţei de presă susţinută de Dacian Cioloş (colegul său de partid n.red.) la Sibiu. La un momen dat, Ciprian Sergiu Teleman a scos telefonul din buzunar, butonându-l preţ de câteva minute (probabil de plictiseală sau să nu mai aţipească) în timp ce co-preşedintele alianţei  USR-PLUS răspundea întrebărilor jurnaliştilor prezenţi la conferinţă”, scriu jurnaliştii sibieni. 

„Recunosc că am aţipit! Sunt foarte obosit, deoarece am avut ieri o zi grea, iar în această dimineaţă m-am trezit de la ora 5”, a explicat ministrul în faţa jurnaliştilor.

VIDEO: Sibiul în Imagini

Citeşte şi: 

 România, datoare cu 124 de milioane de euro la Agenţia Spaţială Europeană. Când plătim prima tranşă

Barometrul vizibilităţii miniştrilor: în iulie, Cîţu se menţine pe prima poziţie în top. Cine este pe ultimul loc

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite