Mihai Atănăsoaei, candidat cu acte la Sectorul 5

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul prefect al Capitalei Mihai Atănăsoaei şi-a depus, astăzi, candidatura pentru funcţia de primar al Sectorului 5 din partea PDL, el urându-i viitorului contracandidat Marian Vanghelie "multă baftă".

"Îi urez lui Marian Vanghelie multă baftă, simt că va avea nevoie", i-a transmis Atănăsoaei actualului edil al Sectorului 5.

El a precizat că şi-a depus candidatura întrucât consideră că după 12 ani de mandat al actualului primar Marian Vanghelie, Sectorul 5 are nevoie de o schimbare.

"Există soluţii la lipsa de soluţii a actualei administraţii şi eu vin cu aceste soluţii în faţa unei largi majorităţi, a celor din Sectorul 5, care doresc o schimbare. Consider că pornesc cu şanse foarte importante, având în vedere valul de nemulţumiri pe care l-am resimţit în cei trei ani şi jumătate ca prefect", a spus Mihai Atănăsoaei.

El a susţinut că Primăria Sectorului 5 a fost închisă aproape ermetic cetăţenilor şi investiţiilor. Atănăsoaei a mai adăugat că va angaja firme de salubritate în condiţii legale şi va pune la muncă poliţia locală din Sectorul 5.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite