Mihai Atănăsoaei, candidat cu acte la Sectorul 5

Mihai Atănăsoaei, candidat cu acte la Sectorul 5

Mihai Cristian Atănăsoaei

Fostul prefect al Capitalei Mihai Atănăsoaei şi-a depus, astăzi, candidatura pentru funcţia de primar al Sectorului 5 din partea PDL, el urându-i viitorului contracandidat Marian Vanghelie "multă baftă".

Ştiri pe aceeaşi temă

"Îi urez lui Marian Vanghelie multă baftă, simt că va avea nevoie", i-a transmis Atănăsoaei actualului edil al Sectorului 5.

El a precizat că şi-a depus candidatura întrucât consideră că după 12 ani de mandat al actualului primar Marian Vanghelie, Sectorul 5 are nevoie de o schimbare.

"Există soluţii la lipsa de soluţii a actualei administraţii şi eu vin cu aceste soluţii în faţa unei largi majorităţi, a celor din Sectorul 5, care doresc o schimbare. Consider că pornesc cu şanse foarte importante, având în vedere valul de nemulţumiri pe care l-am resimţit în cei trei ani şi jumătate ca prefect", a spus Mihai Atănăsoaei.

El a susţinut că Primăria Sectorului 5 a fost închisă aproape ermetic cetăţenilor şi investiţiilor. Atănăsoaei a mai adăugat că va angaja firme de salubritate în condiţii legale şi va pune la muncă poliţia locală din Sectorul 5.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările