Marcel Ciolacu, întâlnire cu ambasadorul Israelului: România are un angajament ferm în combaterea antisemitismului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, a avut miercuri o întrevedere cu Ambasadorul Israelului în România, David Saranga. FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, a avut miercuri o întrevedere cu Ambasadorul Israelului în România, David Saranga. FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut miercuri o întrevedere cu Ambasadorul Israelului în România, David Saranga. Cei doi au discutat despre modul în care ţara noastră poate valorifica experienţa Israelului în organizarea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, dar şi despre angajarea României în combaterea antisemitismului.

„Am avut un dialog foarte bun astăzi cu Ambasadorul Statului Israel în România, domnul David Saranga, despre modul concret în care România poate valorifica experienţa Israelului în ceea ce priveşte organizarea eficientă a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, ca parte esenţială a luptei de combatere a pandemiei.

Israelul este un model de bune practici şi cred că autorităţile române trebuie să preia atât din măsurile de limitare şi stopare a râspândirii virusului, cât şi soluţiile pentru reducerea impactului acestuia asupra economiei şi societăţii.

Totodată, l-am asigurat pe domnul Saranga de angajamentul ferm al României în combaterea antisemitismului, indiferent de forma sau mijloacele sale de propagare. În acest context, i-am transmis că derapajul primarului Constanţei trebuie să rămână un incident izolat care nu trebuie să afecteze în niciun fel relaţiile strânse de prietenie dintre ţările noastre.” a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite