Ludovic Orban, despre filmarea cu sacii de voturi: Marea bombă mediatică a fost un mare fâs

Ludovic Orban, despre filmarea cu sacii de voturi: Marea bombă mediatică a fost un mare fâs

Ludovic Orban alegeri locale 202. Foto Inquam Photos

Premierul Ludovic Orban a transmis, joi, în debutul şedinţei de Guvern, felicitări miniştrilor pentru organizarea alegerilor şi a afirmat că ”marea bombă mediatică a fost un mare fâs”. ”E o obişnuinţă ca la postul respectiv de televiziune infractorii să fie prezentaţi oameni cinstiţi şi oamenii cinstiţi să fie prezentaţi ca hoţi”, a declarat Orban.

Ştiri pe aceeaşi temă

Orban: Vă felicit pentru modul în care aţi organizat alegerile/ Marea bombă mediatică a fost un mare fâs, dar e o obişnuinţă ca la postul respectiv de televiziune infractorii să fie prezentaţi oameni cinstiţi şi oamenii cinstiţi să fie prezentaţi ca hoţi
    
”Vreau să vă felicit pentru modul în care aţi organizat alegerile, sigur, împreună cu AEP-ul şi celelalte instituţii. Am înţeles că până la urmă marea bombă mediatică a fost un mare fâs, dar e o obişnuinţă ca la postul respectiv de televiziune infractorii să fie prezentaţi oameni cinstiţi şi oamenii cinstiţi să fie prezentaţi ca hoţi”, a declarat, joi, premierul Ludovic Orban în debutul şedinţei de Guvern.
 
Premierul a afirmat că au mai existat incidente minore în ziua alegerilor.
 
”Sigur, incidente, dar incidente minore şi am remarcat mobilizarea din ziua votului în condiţiile de dificultate extremă în care s-au desfăşurat alegerile. Chiar vreau să vă felicit, domnule ministru”, a mai transmis Orban.
 
Antena 3 a prezentat, miercuri seară, imagini în care a susţinut că apar membri ai USR care umblă la sacii cu voruri în Secorul 1. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările