Ludovic Orban, atac fără precedent la Iohannis. De ce îi cere demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Ludovic Orban, fost preşedinte al PNL, i-a cerut demisia preşedintelui Klaus Iohannis. Orban susţine că şeful statului a trădat încrederea românilor care l-au votat pentru că a acceptat intrarea PSD la guvernare.

„Ne-a minţit şi a vrut să pară mumă, dar a dovedit că este ciumă ...roşie! Trădarea lui Iohannis faţă de toţi românii care i-au acordat încredere, la alegerile din urmă cu exact 2 ani de zile, este insuportabilă pentru oricine are o minimă demnitate şi stimă de sine, pentru oricine preţuieşte democraţia. (...)

Într-o Românie Normală, astăzi, cinstit ar fi fost ca cel care ocupă fotoliul de la Cotroceni să-şi depună demisia. Iohannis a folosit mandatul primit de la cetăţeni, afirmând cu gura lui că acesta înseamnă «România fără PSD», împotriva voinţei celor care l-au ales, prin aducerea PSD-ului la putere, adică exact contrariul a ceea ce a promis că nu va face”, a scris Ludovic Orban, miercuri, pe Facebook.

Fostul preşedinte al PNL, care a demisionat recent din partid, a mai transmis că Iohannis „a prăbuşit efectiv încrederea în instituţia Preşedintelui României”.

„A golit-o de legitimitate şi autoritate morală, despre care nici în cele mai negre coşmaruri nu m-aş fi gândit că poate duce lucrurile în acest punct. Oricât de mult se ascunde, oricât de departe va sta de oameni, tot îl vor ajunge scrâşnelile din dinţi, sudalmele şi blestemele oamenilor pe care i-a trădat. Nimeni nu scapă atunci când îşi bate joc de oameni!”, a completat Orban. 

  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite