Liviu Negoiţă, fost pedelist de frunte şi fost primar al Sectorului 3, s-a înscris în PMP şi candidează pentru un loc de deputat de Bucureşti

Liviu Negoiţă, fost pedelist de frunte şi fost primar al Sectorului 3, s-a înscris în PMP şi candidează pentru un loc de deputat de Bucureşti

Liviu Negoiţă FOTO Arhivă

Liviu Negoiţă (58 de ani), fost pedelist de frunte şi fost primar al sectorului 3, s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară (PMP), a anunţat Eugen Tomac pe Facebook. Negoiţă este pe lista pentru Camera Deputaţilor a organziaţiei din Capitală a formaţiunii politice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liviu Negoiţă va face parte din organizaţia PMP Bucureşti. "Bun venit în PMP, Liviu Negoiţă!", a scris Eugen Tomac, liderul PMP, pe pagina sa de Facebook. 

De altfel, Negoiţă a fost prezent alături de Tomac şi de aţi lideri ai partidului, la depunerea listelor de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Liviu Negoiţă, licenţiat în drept, a fost primar al Sectorului 3 al Capitalei, din 2004, şi una dintre figurile cunoscute ale fostului PDL. La alegerile din 2012, în urma unei strategii de non-combat în campania electorală, a pierdut primăria de sector, în favoarea lui Robert Negoiţă, candidatul USL, care este şi acum edilul sectorului. 

Un apropiat al preşedintelui Traian Băsescu, Liviu Negoiţă a fost desemnat premier în noiembrie 2009, dar, fiindcă  nu a reuşit să alcătuiască o majoritate în Parlament, şi-a depus mandatul.

După pierderea alegerilor în faţa lui Robert Negoiţă, cariera sa a cunoscut o perioadă de cădere, fostul pedelist retrăgându-se din politică.

FOTO Facebook Eugen Tomac

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările