Limbaj de mahala la audierile din Parlament. Bădălău recidivează: „Du-te în .... mea şi arată-i“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Niculae Bădălău, fost ministru al Energiei, a avut un nou derapaj înainte de audierea lui Marcel Vela, propunerea pentru Ministerul de Interne. Bădălău, care în trecut şi-a jignit şi colegii din conducerea PSD, a avut un limbaj vulgar în cadrul unui dialog cu deputatul Ion Mocioalcă din Pro România.

„Ce, Mocioalcă, îl vrei şi pe ăsta? Îl vrei şi pe ăsta? Du-te în p..a mea şi arată-i! Du-te bă dracu, tâmpitule!”, îi spune Bădălău deputatului Pro România, chiar înainte să înceapă şedinţa Comisiilor de Apărare, potrivit unei înregistrări publicate de Epoch Times. Exprimarea PSD-istului poate fi auzită în primul minut al înregistrării.   

Niculae Bădălău a avut un dialog foare dur şi cu europarlamentarul social-democrat Dragoş Benea, în cadrul unei şedinţe a Comitetului Executiv al PSD. După ce Benea a precizat că din cauza unor ca Bădălău au pierdut alegerile în 2019, Bădălău a izbugnit. „Măi, că****, tu la mine te referi? Te calc în picioare”, i-ar fi spus Bădălău, potrivit Digi24.

Între cei doi au intervenit Marian Oprişan şi Radu Moldovan pentru a calma spiritele. Într-o intervenţie în direct la Digi24, Dragoş Benea nu a negat incidentul, însă nu a vrut să ofere detalii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite