Klaus Iohannis, din nou pe munte

Klaus Iohannis, din nou pe munte

Klaus Iohannis, un preşedinte pasionat de drumeţii Foto: Nicolae Pop

Preşedintele Klaus Iohannis s-a fotografiat alături de mai mulţi tineri pe Vârful Negoiu din Munţii Făgăraş, imaginea fiind postată pe Facebook de un clujean, alături de mesajul „The president was with us” (Preşedintele a fost cu noi – n.r).

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotografia a fost publicată pe Facebook de Nicolae Pop, din Cluj, însoţită de mesajul: „Am urcat pe munte cu acest grup de tineri. The President was with us” (n.r. - preşedintele a fost cu noi).

În imagine, şeful statului poartă haine sport şi este înconjurat de zece tineri. Ei se află pe Vârful Negoiu din Munţii Făgăraş.

Nu este pentru prima dată când preşedintele Iohannis urcă pe munte. În luna august, el a postat pe Facebook o fotografie în care se afla la Bâlea Lac, mărturisind că drumeţiile montane rămân o pasiune pentru el şi că România are, probabil, cele mai spectaculoase peisaje din Europa.

„Drumeţiile montane rămân o pasiune pentru mine aşa că am urcat din nou pe munte. Vă spun cu toată sinceritatea: avem probabil cele mai spectaculoase peisaje din Europa. Merită să le descoperiţi! ‪#‎BâleaLac‬”, scria atunci Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările