Ionuţ Stroe bate obrazul PSD: Colegialitatea şi pragmatismul ne spun că discuţiile despre ce face Guvernul se poartă la Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Stroe, deputatul PNL. FOTO Inquam Photos
Ionuţ Stroe, deputatul PNL. FOTO Inquam Photos

Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, le răspunde celor din PSD, care cer liderilor PNL chemarea la raport a miniştrilor liberali care au restanţe în îndeplinirea jaloanelor din PNRR.

Deputatul Ionuţ Stroe, purtător de cuvânt al PNL, bate obrazul colegilor de Coaliţie, care au ieşit public să ceată chemarea la raport a miniştrilor liberali care au întârzieri în ceea ce priveşte jaloanele din PNRR. 

„Am primit o notă pierdută prin presă de colegii din PSD, adresată nouă, colegilor de coaliţie. Colegialitatea şi pragmatismul ne spun că discuţiile despre ce face Guvernul se poartă la Guvern. La fel, că cele din coaliţie se poartă în coaliţie. Dialogul prin comunicate de presă este o metodă mai nouă, observ, pe care a ales-o Partidul Social Democrat. În loc să ne caute unde ne găsesc de obicei şi unde le răspundem la telefon sau pe whatsapp cu drag”, a precizat Ionuţ Stroe, într-un răspuns la comunicatul de presă al PSD.

Liberalul le-a cerut social-democraţilor să aibă mai multă încredere în Guvern şi în Coaliţie, fiind de părere că toate temele sensibile să fie discutate în interior. „Reţin din comunicatul adresat nouă, celor din PNL, doar paragraful de final - în care ni se cere să renunţăm la „orgolii politice” in „conjunctura politică actuală”. Este partea cea mai relevantă şi îi încurajez puternic pe colegii de coaliţie să urmeze primii acest sfat. Le urez mai departe succes să atingă şi alte jaloane ale comunicării politice, unde au mai bifat o zi cu succes în căsuţa „poziţionare faţă de PNL” şi la numărul de comunicate de presă. Cât despre PNRR şi ţintele de acolo, să aibă puţină încredere în Guvernul României din care fac parte”, a completat Ionuţ Stroe.

PSD a cerut conducerii PNL chemarea urgentă la discuţii a miniştrilor liberali care au restanţe în privinţa îndeplinirii jaloanelor din PNRR pentru primul trimestru al anului. Cei nominalizaţi sunt Dan Vîlceanu, Sorin Cîmpeanu, Daniel Cadariu, Marcel Boloş şi Cătălin Predoiu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite