Guvernul se confrunta astazi cu motiunea de cenzura

Camerele parlamentare reunite vor dezbate, in cursul zilei de astazi, motiunea de cenzura depusa de PNL, PD, PRM impotriva guvernului Adrian Nastase. Cele trei partide de opozitie au depus motiunea in

Camerele parlamentare reunite vor dezbate, in cursul zilei de astazi, motiunea de cenzura depusa de PNL, PD, PRM impotriva guvernului Adrian Nastase. Cele trei partide de opozitie au depus motiunea in urma asumarii raspunderii guvernului in fata Parlamentului pentru o declaratie de politica generala. Reprezentantii opozitiei au declarat, la depunerea motiunii, ca rezultatele guvernarii nu sunt nici pe departe cele anuntate in mod oficial, populatia confruntandu-se cu saracia, frigul si foamea. Conform Constitutiei, adoptarea unei motiuni de cenzura duce, in mod automat, la destituirea guvernului. UDMR a afirmat ca isi mentine sprijinul pentru guvern si va vota impotriva motiunii. In aceste conditii, PSD nu isi face griji, dispunand de o majoritate confortabila pentru respingerea motiunii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările