Fotografia care a cucerit Facebook: „Două şefe“. Proaspăt numitele şefe ale ANAF şi Agenţiei Medicamentelor

Fotografia care a cucerit Facebook: „Două şefe“. Proaspăt numitele şefe ale ANAF şi Agenţiei Medicamentelor

Sursă foto: Facebook Andi Cârlan. Bruneta este Adriana Cotei iar blonda Mihaela Triculescu

O fotografie în care apar două doamne şi pe care internauţii le-au identificat drept noua şefă a ANAF şi noua şefă a Agenţiei Naţionale a Medicamentului a ajuns virală pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Două şefe!“ este descrierea fotografiei postate de Andi Cârlan, în care apar două doamne care îşi fac un selfie.

Internauţii le-au identificat pe cele două persoane drept noua şefă a ANAF, Mihaela Triculescu, şi noua şefă de la Agenţia Naţională a Medicamentului, Adriana Cotel. Fotografia a strâns numeroase comentarii. 

În urmă cu câteva zile „Adevărul“ a scris că recentele numiri făcute la vârful conducerii ANAF şi a Agenţiei Naţionale a Medicamentului par desprinse dintr-o telenovelă locală cu patru personaje: Cotel - Iordache, Triculescu - Vâlcov. Andrei Iordache, om de casă al lui Vâlcov, a fost arestat în 2013 pentru că ar fi ajutat la măsluirea unor probe de sânge. Iordache este prieten apropiat al Adrianei Cotel, şefa de la Medicamente şi prietena prietenei lui Vâlcov, Mihaela Triculescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările