Derapaj verbal al unui deputat PSD, după ce UDMR a votat bugetul: „Se comportă ca nişte urmaşi ai hunilor lui Atila, fără să le pese că lovesc în oameni“

Derapaj verbal al unui deputat PSD, după ce UDMR a votat bugetul: „Se comportă ca nişte urmaşi ai hunilor lui Atila, fără să le pese că lovesc în oameni“

FOTO: Facebook/ Radu Cristescu

Radu Cristescu, deputat PSD, este revoltat pentru că reprezentanţii UDMR au votat bugetul propus pe anul 2021 şi îi acuză pe cei de la UDMR că, în acest fel, iau banii din alocaţiile şi pensiile a milioane de copii şi pensionari. Social-democratul numeşte liderii UDMR „urmaşi ai hunilor lui Atila”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Căpeteniile hoardei UDMR-iste se comportă în continuare ca nişte urmaşi ai hunilor lui Atila, fără să le pese că lovesc în oameni nevinovaţi, care au ghinionul iohanist să trăiască într-o perioadă sinistră, cu UDMR la guvernare. Deşi nu sânt un partid politic, ca restul formaţiunilor parlamentare, şi au doar o roabă de voturi, neo-hunii udemerişti din Parlament au votat bugetul mizerabil al guvernerului Cîţu, adică au luat banii din alocaţiile şi pensiile a milioane de copii şi de bătrâni. Inclusiv copii şi bătrâni maghiari, dintre care marea majoritate sânt oameni de treabă, care nu trebuie confundaţi cu şefii udemerişti, adică cu gaşca de profitori mizerabili care îi manipulează de 30 de ani.

Ruşine să vă fie, hunilor în costum şi grofilor nesătui!”, a spus Cristescu pe pagina sa de Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările