CV-ul pentru care Florin Roman a plătit cu mandatul de ministru a fost şters de pe site-ul Camerei Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Roman FOTO Facebook / Guvernul României
Florin Roman FOTO Facebook / Guvernul României

Documentul privind pregătirea şi experienţa profesională a fostului ministru al Cercetării şi Digitalizării a fost şters de pe site-ul Camerei Deputaţilor, acolo unde Florin Roman îşi va continua activitatea în calitate de vicepreşedinte din partea PNL.

Florin Roman a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării şi Digitalizării după numai 20 de zile de mandat, în urma mai multor controverse legate de studiile sale.

Dispariţia a fost descoperită de „Libertatea” care a scos la iveală mai multe nereguli din CV-ul politicianului. În timpul mandatului scurt pe care l-a avut, s-a aflat că nu ar fi publicat nicio carte şi că nu a absolvit Universitatea „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca, deşi aşa pretinsese. La Universitatea „Babeş-Bolyai“ (UBB) a dat doar un examen de absolvire a unui colegiu urmat în Alba Iulia, nici vorbă de lucrare de licenţă sau de urmarea unor cursuri la instituţia din Cluj-Napoca, după cum a precizat rectorul UBB, Daniel David, pentru „Libertatea”. Mai mult, jurnaliştii au descoperit mai multe pagini copiate integral în lucrarea sa de disertaţie.

Florin Roman a fost singurul membru al Guvernului care nu şi-a dat demisia din funcţia de conducere de la Camera Deputaţilor, continuând astfel, în funcţia de vicepreşedintele din partea PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite