Cîţu răspunde USR PLUS: Nu am auzit nicio declaraţie când un director CFR Călători a lăsat oamenii 8 ore fără să îi ajute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş şi Dan Barna FOTO Arhiva
Dacian Cioloş şi Dan Barna FOTO Arhiva

Premierul Florin Cîţu a amintit de scandalul provocat în urma incidentului în care 30 de copii au rămas blocaţi 8 ore în tren, după ce partenerii din USR PLUS au susţinut că evenimentul de acum 20 de ani în care premierul a fost prins sub influenţa alcoolului la volan reprezintă o problemă de moralitate.

În ceea ce priveşte referinţele la moralitate, premierul a declarat că a fost suprins neplăcut pentru că nu a auzit o declaraţie atunci când „directorul CFR a lăsat oamenii opt ore fără să-i ajute”. 

„Nu am auzit nicio declaraţie atunci când un director al CFR Călători a lăsat oamenii vreo opt ore fără să îi ajute sau nu am văzut niciun fel de discuţii când partenerii de coaliţie îşi strângeau mâna cu Dragnea pe treptele PSD sau îi aveau lângă ei pe oamenii PSD la pupitru în Guvern”, a declarat premierul. 

„Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, a fost mesajul scris de Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook în urma incidentului. Liderii USR PLUS i-au luat apărarea directorului CFR, Dacian Cioloş precizând ulterior că nu l-a auzit pe premier să îi fi cerut ministrului Transporturilor Cătălin Drulă să îl dea afară pe directorul CFR. 

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a declarat că directorii CFR au încercat să găsească miercuri noaptea o soluţie pentru trenul blocat în câmp şi a reacţionat iritat când a fost întrebat de ce nu s-a găsit o soluţie pentru cei 30 de copii care au stat 8 ore în tren. Întrebat dacă au primit călătorii măcar apă cât au stat în câmp, directorul CFR Călători a răspuns: „Vor primi când ajung la Bucureşti”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite