Cîţu, despre faptul că premierul l-a apostrofat pe Vîlceanu în şedinţa de Guvern: Eu nu cred că există aşa ceva, nu cred că s-a întâmplat aşa ceva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / George Calin
Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / George Calin

Liderul PNL Florin Cîţu a declarat, joi, după o discuţie în biroul lui Marcel Ciolacu, despre tensiunile din şedinţa de Guvern, când premierul l-a apostrofat pe ministrul liberal Dan Vîceanu pentru că şi-a criticat doi colegi miniştri, de la PSD, în briefingul de la Palatul Victoria, că „nu crede aşa ceva”.

„Nu am discutat despre tensiuni, nu am discutat despre economie”, a spus Florin Cîţu.  Întrebat despre faptul că premierul i-a reproşat ministrului Dan Vîlceanu criticile aduse într-un briefing de la Guvern miniştrilor PSD de la Muncă şi Sănătate, Florin Cîţu a răspuns: „Nu cred aşa ceva”. 

Cîţu a continuat: ”Eu nu cred că există aşa ceva, nu cred că s-a întâmplat aşa ceva”, a spus preşedintele PNL, despre faptul că premierul le ia apărarea miniştrilor PSD. Chestionat de presă dacă a vorbit şi dacă l-a întrebat pe Dan Vîlceanu despre acest moment din şedinţa de Guvern, liderul liberal a spus: ”Nu am nevoie să îl întreb, eu vă spun că nu cred că s-a întâmplat aşa ceva”. 

Despre o tensiune la nivelul conducerii PNL, pentru ceea ce se întâmplă în şedinţele de Guvern, Cîţu a răspuns: ”Dacă mă întrebaţi pe mine, nu, eu sunt la conducerea partidului”. 

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Dan Vîlceanu a precizat că premierul Nicolae Ciucă l-a rugat să nu mai vorbească în contradictoriu în spaţiul public despre membri ai Guvernului. Liberalul a adăugat că ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a făcut o remarcă referitor la faptul că el a comentat despre gradul redus de absorbţie a fondurilor europene la Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Muncii. Vîlceanu a mai spus că nu a apostrofat niciun coleg din Executiv, cum ar fi Alexandru Rafila sau Marius Budăi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite