Vîlceanu: „Ciucă ne-a rugat să nu mai vorbim în contradictoriu în public. Nu am apostrofat pe nimeni”. Ce spune despre colegii săi de la Sănătate şi Muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Vîlceanu  FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei
Dan Vîlceanu  FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu a precizat că premierul Nicolae Ciucă l-a rugat să nu mai vorbească în contradictoriu în spaţiul public despre membri ai Guvernului. Vîlceanu a mai spus că nu a apostrofat niciun coleg din Executiv, cum ar fi Alexandru Rafila sau Marius Budăi.

„Nu, nu mi-a reproşat niciodată domnul Ciucă aşa ceva. Asta a fost o remarcă a domnului Grindeanu. Domnul Ciucă ne-a rugat, ca de fiecare dată, să nu mai vorbim în contradictoriu în spaţiul public. Domnul Grindeanu a spus într-adevăr acest lucru că am discutat despre miniştrii PSD de la Guvern. Nu am apostrofat pe nimeni. Puteţi să luaţi şi dvs imaginile şi să vedeţi că nu spun despre nimeni, ci spun un lucru de notorietate publică faptul că la MS şi Ministerul Muncii de ani de zile nu există o absorbţie bună pe fonduri europene”, a declarat Dan Vîlceanu, joi la Parlament.

Întrebat ce i-a răspuns lui Sorin Grindeanu atunci când l-a criticat că i-a apostrofat pe Alexandru Rafila şi Marius Budăi, Vîlceanu a răspuns: „Nu cred că trebuia să dau un răspuns. A fost o opinie a domnului Grindeanu. Nu a fost niciun fel de critică faţă de nimeni, ci pur şi simplu o recomandare ca pe viitor să evităm astfel de situaţii”.

Chestionat cum vede faptul că un premier susţinut de PNL ia apărarea miniştrilor PSD, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a replicat: „Nu o văd nicicum”. „Nu am ce să văd. Sunt discuţii pe care le avem în Guvern. Nu cred că e problema de simţământul cuiva, al meu sau al altui coleg, ci pur şi simplu este premierul României, este premierul pe care PNL îl susţine, a fost votat în partid şi bineînţeles că trebuie să îşi facă datoria de premier de coaliţie”, a completat Vîlceanu.

Ministrul a adăugat că nu a discutat despre acest subiect cu liderul PSD Marcel Ciolacu. Întrebat dacă a văzut toate documentele din sectorul Sănătătate din PNRR, Vîlceanu a spus: „Cred că la momentul acesta sunt toate documentele la Ministerul Sănătăţii”.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite