Cioloş a îmbrăcat un tricou al campaniei „Dosta!“, a Consiliului Europei, împotriva stigmatizării romilor

Cioloş a îmbrăcat un tricou al campaniei „Dosta!“, a Consiliului Europei, împotriva stigmatizării romilor

Valeriu Nicolae şi Dacian Cioloş. FOTO Facebook Valeriu Nicolae

Premierul Dacian Cioloş a îmbrăcat un tricou al campaniei Consiliul Europei împotriva stigmatizării romilor, intitulată „Dosta!”, adică „Ajunge!”, potrivit News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

O fotografie în care Dacian Cioloş apare îmbrăcat într-un tricou cu mesajul „Respect. Dosta! STOP Anti-Gypsyism” a fost postată pe Facebook de Valeriu Nicolae.

Mesajul care însoţeşte fotografia este: „Habar nu am ce aş putea scrie ca să explic cât de tare e să porţi un tricou cu respect şi să fii cu Dacian. Respect.”.

Valeriu Nicolae a fost secretar de stat în Ministerul Muncii, iar recent a fost numit reprezentant special al secretarului general al Consiliului Europei pentru problemele romilor.

Campania „Dosta!” a fost lansată în urmă cu zece ani, iniţial fiind o campanie regională, implementată în ţările ex-iugoslave. Ulterior, au dezvoltat parteneriate în cadrul acestei campanii şi alte state europene, între care şi România.

Citeşte şi: 

 
Liberalii îl vor pe Dacian Cioloş în PNL, însă nu mai insistă ca acesta să intre în partid înainte de alegerile parlamentare. În schimb, după 11 decembrie, liberalii vor condiţiona acordarea sprijinului politic pentru un nou mandat de premier de intrarea în PNL.
 
 
Valeriu Nicolae, fost secretar de stat din Ministerul Muncii timp de câteva luni în Guvernul Cioloş, povesteşte, pe blog, episodul demisiei Danei Varga. În ianuarie 2015, Varga, ajunsă consiliera premierului Victor Ponta pe filiera Tăriceanu, l-a acuzat pe Dragos Tudorache, la acea vreme şeful Cancelariei premierului, că a discriminat-o pe motiv că e de etnie romă. Valeriu Nicolae, şi el de etnie romă, oferă câteva detalii relevante.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările