Cătălin Drulă, despre conflictul cu Cîţu: „Ce s-a spus atunci s-a spus. Poate fiecare am exagerat”

Cătălin Drulă, despre conflictul cu Cîţu: „Ce s-a spus atunci s-a spus. Poate fiecare am exagerat”

Cătălin Drulă vrea ca „rănile” din urma tensiunilor coaliţiei să fie închise. FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

După ce l-a numit „zombie politic” pe prim-ministrul Florin Cîţu, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a transmis că actuala coaliţie de guvernare a trecut printr-un moment greu, iar afirmaţiile dure făcute în această perioadă sunt deja consumate. „Ce s-a spus atunci, s-a spus”, a declarat Drulă.

Cătălin Drulă este de părere că „rănile” din perioada tensionată a coaliţiei ar trebui să rămână închise. Acesta a afirmat că a discutat în privat cu premierul Florin Cîţu, fără să ofere detalii suplimentare şi a subliniat faptul că este un om „loial” într-o echipă.

„Săptămâna trecută, coaliţia de guvernare a trecut printr-un moment greu. Ce s-a spus atunci, s-a spus. Poate fiecare am exagerat. Nu vreau să mai redeschidem răni. Am avut discuţii şi în privat cu premierul, care vor rămâne private. Eu sunt un om de echipă şi loial când funcţionăm ca o echipă. Important e actul de guvernare în beneficiul”, a declarat Drulă pentru HotNews.ro.

Ministrul Transporturilor a declarat că actuala coaliţie a găsit resursele necesare pentru a continua guvernarea, având capacitatea de a reforma România.

„Avem enorm de muncă şi la ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, şi în toate domeniile. Această coaliţie a găsit resursele de a continua programul de guvernare. Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR are capacitatea de a reforma această ţară şi de a pune pe baze solide dezvoltarea României în deceniul următor”, a mai spus ministrul Drulă.

Premierul Florin Cîţu a transmis, la rândul său, că afirmaţia „zombie politic” pe care i-a adresat-o Cătălin Drulă „este o problemă de conştiinţă şi onoare”.

„Eu am spus cum îi voi revalua pe miniştri. Până la urmă este o problemă de conştiinţă şi de onoare a celor care fac astfel de declaraţii. Nu spun ce discut în privat cu partenerii mei”, a spus el.

Vezi şi: Cîţu, întrebat dacă documentul semnat aseară în coaliţie aduce ceva nou: „Din punctul meu de vedere, nu!” Ce spune despre Cătălin Drulă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările