Băsescu, atac la Meleşcanu: Schimbaţi mumia de la Ministerul de Externe!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu cere Guvernului schimbarea lui Teodor Meleşcanu din funcţia de ministru de Externe, pe motiv că "România este la un nivel internaţional de neîncredere care a mai atins cote atât de joase doar după Mineriada din Iunie 1991".

„Schimbaţi mumia de la MAE ! România este la un nivel internaţional de neîncredere care a mai atins cote atât de joase doar dupa Mineriada din Iunie 1991. Cu certitudine sunt elemente de politică internă care au contribuit la acest lucru. În acelaşi timp, este evident că politica externă a României în interiorul UE este zero prin inactivitate cauzată de comoditate, indiferenţă şi nepotism. Din păcate, riscul de contaminare cu neîncredere în România şi în interiorul NATO este major“, a scris Băsescu pe Facebook. 

„În afară de a corecta mesajul şi atitudinile anti-UE a liderilor PSD-ALDE, se impune o măsură urgentă: schimbaţi mumia de la Ministerul Afacerilor Externe. Pentru politica externă a României este Extremă Urgenţă“, a conchis fostul preşedinte. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite