Aproape 50.000 de oameni au semnat pentru „Legea Alexandra“. Ce prevede proiectul

Aproape 50.000 de oameni au semnat pentru „Legea Alexandra“. Ce prevede proiectul

Alexandra, tânără ucisă la Caracal

Peste 46.000 de persoane au semnat o petiţie prin care se cere introducerea pedepsei cu închisoarea pe viaţă, fără posibilitatea eliberării condiţionate, pentru infracţiuni grave precum viol şi crimă, înfăptuite asupra copiilor şi femeilor însărcinate, ca urmare a tragediei de la Caracal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Petiţia poartă numele de „Legea Alexandra“ şi poate fi semnată aici

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, susţine că a dispus să fie detaşaţi cei mai buni criminalişti pentru a participa, alături de DIICOT, la ancheta din cazul Caracal, adăugând că "se văd paşi mari care se fac în această investigaţie". Întrebat cum comentează schimbul de informaţii între poliţişti şi interlopi la Caracal, Fifor a spus: "Nu ştiu la ce vă referiţi".

Ancheta din dosarul „Caracal“ a scos la iveală că procurorul DIICOT care avea în lucru cazul de dispariţie al Luizei avea la dosar o fotografie cu maşina lui Gheorghe Dincă, imaginea fiind folosită pentru identificarea lui Dincă, după uciderea Alexandrei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: