Alina Gorghiu: Colaborarea dintre Răzvan Sava şi Cristian Popescu-Piedone a încetat

Alina Gorghiu: Colaborarea dintre Răzvan Sava şi Cristian Popescu-Piedone a încetat

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu. FOYO David Muntean

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, luni, că a aflat din presă despre „alăturarea nefericită" dintre candidatul liberal la Primăria sectorului 4, Răzvan Sava, şi fostul edil Cristian Popescu-Piedone, precizând că această „colaborare a încetat".

Ştiri pe aceeaşi temă

„A fost o alăturare nefericită a celor doi. Răzvan Sava alături de Cristian Piedone — este o alăturare nefericită şi s-a oprit, nu trebuie să iau măsuri pe care să le spun public", a declarat Alina Gorghiu, la Parlament.
 
Copreşedintele PNL a explicat că, de la momentul la care a fost sesizat acest lucru, colaborarea dintre cei doi s-a sfârşit brusc. "Nu i-aţi mai văzut împreună şi nici nu o să îi mai vedeţi împreună", a arătat Gorghiu, adăugând că "nu a avut plăcerea de a afla despre această colaborare dinainte, ci a aflat din presă".
 
Candidatul PNL la funcţia de primar al Sectorului 4, Răzvan Sava, a anunţat, joi, printr-un mesaj pe Facebook, că fostul edil Cristian Popescu Piedone a decis să îl susţină pentru funcţia de primar al sectorului, el precizând că PNL susţine în continuare lista de consilieri liberali, iar Piedone, pe cea a partidului său, PPUSL.
 
Purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, a transmis, joi, prin intermediul unui comunicat de presă, că „situaţia de la Sectorul 4 nu a avut o aprobare politică din partea conducerii PNL Bucureşti, ci a decurs din campania făcută de Răzvan Sava”, fiind vorba de o decizie personală.
 
Citeşte şi: 
 
 
Razvan Sava, candidat al PNL pentru Sectorul 4, a bătut palma cu fostul edil de sector Cristian Popescu Piedone, căruia Tribunalul Bucureşti i-a respins candidatura. Conducerea liberală de la Capitală a încercat să se delimiteze de susţinerea lui Piedone, dar nu a condamnat gestul lui Sava care, prin această decizie, are mari şanse să câştige Sectorul 4.
 
 
În urmă cu 150 de ani, printr-o mişcare politică de excepţie, Ion C. Brătianu reuşea să-l aducă în ţară pe principele Carol de Hohenzollern-Sigmaringen, inaugurând nu numai cea mai lungă domnie a unui suveran român, dar şi procesul de modernizare şi transformare a României într-un stat modern, conectat la civilizaţia europeană.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: