Adrian Năstase, liber la revenirea in politică. Fostul premier anunţă ca a fost reabilitat definitiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Nastase FOTO Facebook
Adrian Nastase FOTO Facebook

Adrian Năstase a transmis într-un mesaj că a fost reabilitat complet, după ce procurorii nu au contestat decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a admis la începutul lunii decembrie cererea de reabilitare judecătorească a fostului premier.

„Astazi, am aflat ca decizia instantei de fond, privitoare la cererea mea de reabilitare judecatoreasca, a ramas definitiva, nefiind contestata de procurori. Se incheie astfel o perioada de 16 ani de suferinte si nedreptati, pe care doresc sa le las in urma”, a scris Adrian Năstase.

Fostul premier a mai scris însă că ce îi va rezerva viitorul rămâne de văzut, completând că a aflat că „nu” este singurul cuvânt care contează în politică. 

>>Puterea de a ajunge la acest moment mi-au dat-o membrii familiei mele, carora le multumesc inca o data. Ce-mi va rezerva viitorul, vom vedea impreuna. Oricum, am aflat de la presedintele Mitterand, ca singurul cuvant care conteaza in politica este cuvantul „NU”<<, a mai completat Năstase. 

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis la începutul lunii decembrie cererea de reabilitare judecătorească formulată de Năstase Adrian. 

Ca urmare a condamnărilor, fostul premier avea interdicţie de a fi ales şi de a ocupa o funcţie publică.

Adrian Năstase a fost reabilitat  în cazul ambelor sale condamnări, una în dosarul "Trofeul Calităţii" şi cealaltă în cauza cunoscută sub numele "Zambaccian".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite