LIVE VIDEO „Festivalul George Enescu”. Orchestra şi Corul dell'Accademia Nazionale di Santa Cecilia, în direct pe adevarul.ro

LIVE VIDEO „Festivalul George Enescu”. Orchestra şi Corul dell'Accademia Nazionale di Santa Cecilia, în direct pe adevarul.ro

Antonio Pappano

În această seară, puteţi urmări live pe adevarul.ro „Orchestra şi Corul dell' Accademia Nazionale di Santa Cecilia”, dirijate de Antonio Pappano, în cadrul Festivalului „George Enescu”.

Pe întreaga perioadă a Festivalului (1-28 septembrie), concertele şi evenimentele vor fi transmise în direct pe adevarul.ro, fiind preluate de la posturile Televiziunii Române (TVR1, TVR2, TVR+ şi TVR HD).

De asemenea, studioul „Adevărul Live“ va fi amplasat pe 14 septembrie, în Piaţa Festivalului. Pe lângă tradiţionalele emisiuni transmise zilnic la 11.00 şi 15.00, pe adevarul.ro vom avea o serie de transmisii live după cele mai importante concerte, interviuri cu muzicienii şi cu artiştii plastici din cadrul Bienalei de Artă Contemporană a Festivalului.

PROGRAM

Ora 19.30 Seria "Mari orchestre ale lumii"
Sala Mare a Palatului 
ORCHESTRA SI CORUL DELL'ACCADEMIA NAZIONALE DI SANTA CECILIA 
Dirijor: ANTONIO PAPPANO Transmisie directă enescu.tvr.ro 

Program:
M. Ravel - "Une barque sur l'océan" (partea a 3-a din suita "Miroirs") op. 43a   - durata aprox. 9 min.
G. Enescu - Poemul simfonic "Vox Maris" op. 31 Solist : MARIUS VLAD BUDOIU - tenor  - durata aprox. 27 min.
A. Dvořák - Simfonia nr. 9 în mi minor op. 95 "Din lumea nouă"  - durata aprox. 45 min.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: