Un bunic cu doi nepoţi, loviţi de un bolid în parcarea unui complex imobiliar din Popeşti-Leordeni VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video înainte de momentul impactului Imagine: EuropaFM
Captură video înainte de momentul impactului Imagine: EuropaFM

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele unui şofer care, marţi dimineaţă, a accidentat un bunic şi pe cei doi nepoţi ai acestuia în parcarea complexului ConfortCity, din Popeşti-Leordeni.

Potrivit informaţiilor prezentate de EuropaFM, şoferul s-a grăbit să treacă de barierele ridicate în parcare, deşi un bărbat, identificat ulterior drept bunicul minorilor, traversa pe acolo împreună nepoţii. Unul dintre copii a fost luat în braţe, în timp ce celălalt minor a ajuns sub roţile 

maşinii.

Bunicul şi nepoţii acestuia au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

„În comuna Popeşti-Leordeni, pe Spaiul Unirii nr. 9, a avut loc un accident rutier, în care conducatorul unui autoturism, pe fondul neasigurarii schimbării direcţiei de mers, ar fi acroşat 3 pietoni. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat şi a unui minor aceştia fiind transportaţi la unitatea medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale”, precizează reprezentanţii poliţiei.

Complexul în care s-a produs accidentul este situat pe Splaiul Unirii, la 10 km depărtare de la Piaţa Unirii din centrul Bucureştiului. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite