Traficul din Botoşani, dirijat de un om beat. Cum au gestionat jandarmii situaţia şi cu ce amendă s-a ales bărbatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 42 de ani a încercat să dirijeze traficul dintr-o intersecţie din Botoşani. Omul era beat şi îi apostrofa pe şoferii care nu îi respectau indicaţiile. Jandarmii i-au dat o mască de protecţie şi l-au amendat cu 900 de lei.

„După ce a colindat prin mai multe baruri, un botoşănean de 42 de ani s-a gândit să petreacă câteva momente de relaxare bahică în aer liber. Până aici nimic ieşit din comun şi care să contravină legii, doar că sticla de vin din care mai trăgea câte o duşcă, precum şi încercările de dirijare a traficului rutier în apropierea Stadionului municipal Botoşani, condimentate cu strigăte şi injurii prin care îşi manifesta nepăsarea faţă de încălcarea multor prevederi legale, l-au determinat pe un cetăţean deranjat de atitudinea acestuia să sune la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani şi să solicite intervenţia unui echipaj de ordine publică”, anunţă Poliţia Botoşani, potrivit Mediafax. 

Bărbatul a fost amendat cu 400 de lei pentru consum de băuturi alcoolice în stradă şi tulburarea liniştii publice şi cu 500 de lei pentru că nu respecta măsurile de protecţie sanitară. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite