Raluca Prună, despre Tudorel Toader: „Prostul nu e prost destul până nu e şi fudul. La dl Toader nu e aşa. E mai grav”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Pruna - FOTO Eduard Enea
Raluca Pruna - FOTO Eduard Enea

Fostul ministru al Justiţiei, Raluca Prună, a comentat acid pe Facebook ştirea că Tudorel Toader şi-a adăugat la CV întâlnirile oficiale cu Timmermans. „Prostul nu e prost destul până nu e şi fudul. La dl Toader nu e aşa. E mai grav. E rupt de simţul realităţii. Şi e bine. Căci altfel s-ar fi sinucis de mult”, a scris Raluca Prună pe pagina ei de Facebook.

„E o vorba la români. Prostul nu e prost destul pana nu e şi fudul. La dl Toader nu e asa. E mai grav. E rupt de simtul realităţii. Şi e bine. Caci altfel s-ar fi sinucis de mult, din onoarea care decurge din funcţiile astea toate cu care patria i-a mulţumit.

Apoi, e bine si pentru ca dl Toader nu candideaza la nimic. Are totul. Daca si-ar fi depus o candidatura pe undeva, in locuri care conteaza si altceva decat fidelitatea fata de Partid, cel mai probabil nu trecea de selectia de CV-uri. Peste 3 pagini nimeni nu citeste, nu din lipsa de timp ci din responsabilitate. Nu alegi pe cineva care trece in CV de toate, just in case”, a scris Raluca Prună pe pagina ei de Facebook.

Ministrul Justiţiei în cabinetul Cioloş, Raluca Prună, a comentat astfel informaţia publicată de G4media cum că fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader şi-a trecut în CV întâlnirile cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans dar şi deplasările în străinătate.

„Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader şi-a actualizat CV-ul de pe site-ul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, la catedra de drept public. CV-ul său are 13 pagini şi cuprinde zeci de întâlniri obişnuite de lucru sau evenimente protocolare la care a participat în calitate de ministru al Justiţiei ori judecător al CCR. Tudorel Toader şi-a trecut în CV inclusiv întâlnirile cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, şi comisarul pe Justiţie, Vera Jourova. De exemplu, Tudorel Toader şi-a trecut în CV întâlnirea din 6 februarie 2018 cu Timmermans”, a scris duminică G4media.

Sursa citată notează că europarlamentarul Siegfried Mureşan l-a acuzat atunci pe Toader că se vede cu oficialul european pe ascuns, ”în spatele uşilor închise”. A doua zi a avut loc dezbaterea din PE privind modificarea legilor Justiţiei în care România la fost pusă la zid pentru ameninţările la adresa statului de drept.

Tudorel Toader şi-a trecut în CV şi excursiile în străinătate cu secretarul de stat Marieta Safta, precum cea din Japonia din februarie anul trecut, când a fost chemat de urgenţă în ţară de Dragnea şi Tăriceanu pentru a cere revocarea şefei DNA, Laura Kovesi.

Potrivit ziare.com, costul deplasărilor în străinătate ale fostului ministru Tudorel Toader în cei 2 ani de mandat este de peste 60.000 de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite