Piteşti: Angajaţii firmei Leoni au ajuns cu intoxicaţie la spital

Piteşti: Angajaţii firmei Leoni au ajuns cu intoxicaţie la spital

Victimele au fost transportate la spital cu ambulanţa

7 persoane au ajuns în această dimineaţă la spitalul judeţean cu simptome de intoxicaţie. Cei 7 lucrau la firma Leoni, de pe Strada Depozitelo, din Piteşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accident de muncă la Firma Leoni! În urmă cu câteva minute 7 persoane au fost transportate de urgenţă la spitalul judeţean din Piteşti, în urma unei intoxicaţii colective. Medici bănuiesc că angajaţii firmei sau intoxicat cu freon sau cu monoxid de carbon.

Mai multe persoane care prezentau aceleaşi simptome au primit îngrijiri medicale la faţa locului.


O echipă formată din inspectori ITM s-a deplasat la faţa locului pentru a stabili care este cauza intoxicării şi măsurile care se impugn împotriva angajatorului.


Grupul Leoni este furnizor global de fire, fibre optice, cabluri şi sisteme de cabluri pentru idustria de automobile. Are peste 50.000 de angajaţi în 36 de ţări şi a încasat în 2009 aproximativ 2.16 miliarde de euro din vânzări. Principalii clienţi ai grupului Leoni sunt BMW, Bosch, Continental, DAF, Ericsson, Fiat, IBM, Jaguar Land Rover, , MAN, Mercedes-Benz, Peugeot Citroen, Philips, Porsche, Nissan, Renault, Shell, Siemens, Volvo si VW.

Compania este deja lider de piata la nivel mondial în furnizarea de cabluri auto, în domeniul sistemelor de cablare, este numărul unu în Europa şi în întreaga lume al patrulea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările