Petreceri de Halloween cu sute de persoane, în două cluburi din Sectorul 1 al Capitalei. Poliţiştii au aplicat amenzi de zeci de mii de lei | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
d

Două petreceri de Halloween ilegale au fost descoperite de poliţiştii din Bucureşti, în două cluburi din Sectorul 1 al Capitalei. În ambele cluburi erau cateva sute de persoane Proprietarii unuia dintre cluburi au fost amendaţi cu 9.000 de lei, iar trei petrecăreţi au primit amenzi de cate 10.000 de lei pentru lipsa măştii de protecţia şi a declaraţiei pe propria răspundere.

Potrivit unei informări a Poliţiei Capitalei, sâmbătă, 30 octombrie, în jurul orei 18.15, poliţişti din cadrul Secţiei 1 s-au  sesizat din oficiu cu privire la faptul că în interiorul unui club din Sectorul 1 are loc o petrecere de Halloween.  Au fost identificate aproximativ 200 persoane. Poliţiştii  au verificat certificatele  digitale nefiind constatate nereguli. 

Au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale operatorului economic în valoare de 9.000 de  lei pentru nerespectarea prevederilor legale cu privire  prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Poliţiştii au fost sprijiniţi, în acţiune, de  inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti.

O altă petrecere  de Halloween a fost descoperită de poliţiştii bucureşteni, azi-noapte, în jurul orei 1:00, într-un alt  club din Sectorul 1. 

În interior au fost descoperite aproximativ 200 de persoane, care au fost verificate cu privire la certificatul verde, fiind aplicate 3 sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.000 de lei pentru lipsa declaraţiei şi pentru nepurtarea măştii.

De asemenea, societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 20.000 de lei pentru desfăşurarea activităţii cu publicul după ora 21.00 şi pentru desfăşurarea activităţii de tip club.

Tot sâmbătă, poliţiştii Capitalei au continuat activităţile de verificare cu privire la respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 

Pe parcursul verificărilor, au fost legitimate şi consiliate 735 de persoane, fiind verificată existenţa certificatului verde (verificare QR), în locaţiile în care este necesar. 

Au fost constatate şi aplicate 450 de sancţiuni contravenţionale, avertismente  şi amenzi de peste  105.000 de lei.

Totodată, au fost întocmite şi două dosare penale pentru săvâşirea infracţiunii de uz de fals, după ce două persoane au  prezentat certificatele altor persoane.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite