UPDATE Nicolae a cerut detalii despre funeraliile bunicului său. Avocat: Dacă nu primeşte răspuns, merge ca orice cetăţean. Casa Regală a răspuns

UPDATE Nicolae a cerut detalii despre funeraliile bunicului său. Avocat: Dacă nu primeşte răspuns, merge ca orice cetăţean. Casa Regală a răspuns

Fostul principe Nicolae spune că va participa la înmormântarea bunicului său chiar şi din public

Fostul principe Nicolae a trimis o adresă către Familia Regală, prin care cere să i se comunice detalii privind înmormântarea Regelui Mihai, avocatul său precizând că, dacă nu i se va răspunde, va participa la înmormântarea bunicului său din public. În cursul după-amiezii de vineri Casa Regală i-a răspuns fostului principe.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE „Va participa la înmormântare. A primit o adresă oficială din partea Casei Regale că are un loc în cadrul protocolului funerar şi va participa împreună cu logodnica lui, Alina Maria Binder. Legătura dintre Casa Regală şi prinţul Nicolae se va face printr-un oficial al Casei Regale, domnul Traian Sîrcă”, a spus Radu Enache, avocatul fostului principe Nicolae.

Acesta a precizat că prinţul dezmoştenit „va rămâne în ţară şi va participa la toate activităţile indicate în protocol”.

Zilele trecute, fostul principe Nicolae a cerut să i se comunice detaliile înmormântării Regelui Mihai, precum şi poziţia sa la funeralii, potrivit Mediafax.

„Am vorbit cu el aseară şi nu primise niciun răspuns. Dacă nu va primi un răspuns, tot va participa la înmormântare, însă va rămâne în public şi va trece pe lângă catafalc precum orice cetăţean”, a declarat, Radu Enache, avocatul fostului principe.

După decesul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae susţinea că nu a fost informat de familia sa cu privire la moartea bunicului său, însă va fi prezent la înmormântarea de la Curtea de Argeş.

Nicolae Medforth-Mills este acuzat de Casa Regală a României de tentativă de violare de domiciliu, după ce ar fi forţat uşa de la reşedinţa din Elveţia a Majestăţii Sale. Casa Regală a înaintat o plângere la poliţia elveţiană. Încercarea nepotului Regelui Mihai de a îşi vizita bunicul a avut loc după ce starea de sănătate a Majestăţii Sale s-a înrăutăţit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările