Mihai Dide, unul dintre cel mai vocali protestatari Rezist, şi-a depus dosarul de angajare la Jandarmerie. Care sunt motivele sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Facebook/Cristian Mihai Dide
Facebook/Cristian Mihai Dide

Mihai Cristian Dide, protestatarul care aproape săptămânal intră în conflict cu Jandarmeria şi este amendat de oamenii legii, şi-a depus dosarul de angajare la această instituţie. Dide spune că vrea să prezinte, astfel, care sunt criteriile de angajare la Jandarmerie.

 „Mi-am depus actele de angajare la Jandarmerie, chiar la sediul central, iar azi (joi, n.r.) mă duc la vizita medicală, care se face tot la ei. Posturile pentru care sunt elegibil sunt de îngrijitor de clădiri, muncitor necalificat şi îngrijitor animale grajd”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihai Dide.

Prostestatarul spune că motivul pentru care vrea să se angajeze la Jandarmerie este acela de a arăta care sunt, de fapt, procedurile de încadrare în această instituţie.„Pur şi simplu vreau să văd cât de riguroasă este Jandarmeria atunci când angajează oameni şi care sunt procedurile şi criteriile de angajare în această instituţie”, mai susţine Mihai Dide. Mihai Cristian Dide este unul dintre cei mai vocali protestatari Rezist, care a avut cele mai multe conflicte cu Jandarmeria. Dide s-a legat chiar şi de gardul Guvernului - s-a urcat să protesteze într-un copac şi a fost ridicat şi amendat de zeci de ori.

Ultima acţiune a lui Dide a avut loc săptămâna aceasta la Ministerul Justitţiei, unde a aruncat cu vopsea roşie pe scările acestei instituţii, în semn de prostest faţă de crima de la Mediaş, faptă comisă de un recidivist eliberat în urma recursului compensatoriu.

Dacă apreciezi acest articol, te aşteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite