Judecătorul Cristi Danileţ, demonstraţie de mânuire a nunchakului la malul mării. Magistratul are centura neagră 1 DAN

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Demonstraţie de arte marţiale pe plajă FOTO facebook Cristi Danileţ
Demonstraţie de arte marţiale pe plajă FOTO facebook Cristi Danileţ

Magistratul, un iubitor al artelor marţiale, a postat pe contul său de Facebook imagini în timp ce execută mai multe exerciţii cu o armă japoneză, pe o plajă.

„Anii au trecut, dar pasiunea a rămas", a scris Cristi Danileţ în dreptul videoclipului. „Nunchaku, explică Cristi Danileţ, este una din armele japoneze utilizate in artele martiale. La origini era un obiect folosit în gospodărie pentru separarea boabelor de orez de pe tulpină. Cum ocupanţii au interzis locuitorilor din Okinawa să poarte arme, aceştia au învăţat să se apere cu ce aveau voie să folosească.

În România este considerat o armă albă. Purtarea sa în mijloacele de transport în comun, şcoli sau pe stadioane este infracţiune“

Conform CV-ului său, la secţiune hobby a trecut practicant de arte marţiale, KARATE TRADITIONAL, obţinând centura neagră 1 DAN la data de 1.12.1996 în stilul Shotokan-Fudokan.

Vasilică-Cristi Danileţ este un judecător din România, fiind cunoscut datorită poziţiilor tranşante în timpul protestelor pentru legile Justiţiei. Între 2005 şi  2007 a fost detaşat la Ministerul Justiţiei, numit consilier al ministrului Justiţiei, iniţiator şi coordonator al diverselor programe de educaţie şi suport juridic pentru tineri. Magistratul a fost membru CSM între ianuarie 2011- ianuarie 2017, fiind ales din partea Judecătoriilor. Înainte de anul 2011 a activat la instanţele din Cluj şi Oradea, ultima funcţie obţinută fiind aceea de vicepreşedinte al Judecătoriei Oradea. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite