UPDATE: 11 persoane rănite într-un incendiu la o hală din Popeşti-Leordeni FOTO

UPDATE: 11 persoane rănite într-un incendiu la o hală din Popeşti-Leordeni FOTO

FOTO Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Un utilaj dintr-o hală de reciclare, din Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov a luat foc. Pompierii intervin chiar în acest moment. În urma incendiului sunt 11 victime, dintre care 6 prezintă arsuri şi au fost duse la spital, în timp ce alte 5 au suferit intoxiicări cu fum.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO


UPDATE ora 15.55:  Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, bilanţul exploziei produse la un utilaj-tocător de deşeuri de la Hala Reciclare Popeşti Leordeni este de 11 victime, dintre care 6 victime care prezintă arsuri (5 victime necesită intubare şi 1 victimă cu arsuri minore) şi 5 victime intoxicate cu monoxid de carbon, conştiente. 
 
„Conform informării primite din partea Centrului Operativ pentru Situaţii de urgenţă, în urma exploziei de la centrul de deşeuri din Popeşti-Leordeni s-au înregistrat 11 victime, dintre care 6 cu arsuri (5 pacienţi intubaţi) şi 5 persoane care acuză probleme respiratorii. Dintre pacienţii intubaţi, 2 persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Bagdasar-Arseni şi alte 3 persoane la Spitalul de Urgenţă Floreasca. La Spitalul de Urgenţă Sf. Ioan, au fost transportate alte 2 victime, dintre care una cu arsuri minore şi una intoxicaţie de fum“, a transmis, la rândul său, Ministerul Sănătăţii. 
 
Patru persoane care acuzau probleme respiratorii au fost evaluate la faţa locului şi au refuzat transportul la spital.
 
„După ce pacienţii sunt stabilizaţi şi evaluaţi la Unitatea Funcţională de Arşi Floreasca şi la Unitatea Funcţională Bagdasar-Arseni, specialiştii vor decide abordarea terapeutică şi, în funcţie de situaţia pacienţilor, aplică prevederile OMS 2063/2020 (întrunesc comisia în vederea transferului în centre de arşi). În acest moment, prioritatea echipelor medicale o reprezintă stabilizarea şi evaluarea pacienţilor în vederea stabilirii conduitei terapeutice şi a oportunităţii transferului“, a arătat MS.

***

Zece persoane au fost rănite, 6 dintre acestea prezintă arsuri, 5 oameni fiind intubaţi. Patru persoane prezintă probleme respiratorii deoarece au inhalat fum.  

În acest moment acţionează 8 autospeciale de stingere şi 7 echipaje SMURD.

- Ştire în curs de actualizare - 

FOTO Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Imagini din aceeasi galerie
  • FOTO Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
  • FOTO Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
  • FOTO Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
  • FOTO Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
  • FOTO Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările