Forumul Judecătorilor: Tribunalul Bucureşti a sesizat CJUE în legătură cu dispoziţiile nou introduse referitoare la eroarea materială

Forumul Judecătorilor: Tribunalul Bucureşti a sesizat CJUE în legătură cu dispoziţiile nou introduse referitoare la eroarea materială

FOTO ARHIVĂ

Tribunalul Bucureşti a sesizat Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) în legătură cu dispoziţiile nou introduse în legislaţie referitoare la eroarea materială, aceasta fiind a zecea trimitere preliminară, potrivit unui anunţ făcut, sâmbătă, de Asociaţia Forumul Judecătorilor .

Ştiri pe aceeaşi temă

”Aproape toate problemele majore ale legilor justiţiei sunt deja pe rolul CJUE”, a transmis Asociaţia.
 
”A zecea trimitere preliminară! Tribunalul Bucureşti a sesizat CJUE în legătură cu dispozitiile nou introduse referitoare la eroarea materiala (art.96 alin.3 din Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor). Cauza este deja înregistrată pe rolul CJUE, C-397/19, Statul Român – Ministerul Finanţelor Publice”, a anunţat, sâmbătă, pe Facebook, Asociaţia Forumul Judecătorilor.
 
Sursa citată precizează că ”aproape toate problemele majore ale legilor justitiei sunt deja pe rolul CJUE”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: