Traficanţi inventivi: livrau droguri prin curier. Ce însemna o „pizza vegetariană medie”, o „şampanie” sau o „prăjitură”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Droguri confiscate de DIICOT
Droguri confiscate de DIICOT

Un bărbat din Bucureşti, care pretindea că lucrează la companii cunoscute care livrează mâncare, livra de fapt droguri, precum canabis, cocaină şi ecstasy, prin curier.

Unul dintre traficanţii a fost prins când transporta droguri cu genţi ale unei firme cunoscute de livrări la domiciliu. Motiv pentru care poliţiştii au făcut percheziţii la el acasă, unde au găsit cinci kilograme de canabis, 37.000 de lei şi 750 de euro, bani încasaţi în acea zi, potrivit unui comunicat de presă transmis de DIICOT. 

În timpul percheziţiilor, la uşa bărbatului şi-au făcut apariţia alţi doi traficanţi care s-au dat drept curieri. Cei doi urmau să ridice marfa pe care să o distribuie în oraş.

Pentru a nu fi prinşi, discuţia la telefon era una codificată. În loc de 10 grame de canabis spuneau „o pizza vegetariană mare”, iar pentru 5 grame de droguri foloseau expresia „pizza vegetariană medie”. 

Alte comenzi primite de bărbaţi erau de „şampanie”, o sticlă însemnând un gram de stupefiante, sau de „prăjitură”, care însemna codificat un comprimat de ecstasy.

Potrivit sursei citate, cei doi bărbaţi implicaţi au mai fost cercetaţi de poliţiştii antidrog şi în alt dosar care viza traficul de droguri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite