Doi clienţi au mers să cumpere droguri de la un traficant în timp ce procurorii îi percheziţionau casa. Unul venea direct de la DIICOT | FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procurorii au confiscat peste 4 kilograme de droguri. FOTO: DIICOT
Procurorii au confiscat peste 4 kilograme de droguri. FOTO: DIICOT

În timp ce îi percheziţionau casa unui traficant de cannabis din Capitală, joi, procurorii DIICOT au fost surprinşi de doi clienţi ai acestuia, care veniseră să cumpere droguri, conform unui program bine stabilit.

Procurorii  DIICOT au reţinut joi, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de trafic de droguri. Anchetatorii au percheziţionat casa traficantului, unde au găsit şi confiscat 4,15 kilograme cannabis, precum şi 36.880 de lei şi 750 de euro.

Sursa foto: DIICOT

Droguri confiscate de DIICOT

„În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a reţinut faptul că inculpatul chema cumpărătorii/consumatorii la domiciliul său, în fiecare zi de joi şi le comercializa acestora cantităţi de ordinul kilogramelor de cannabis. (...) În timpul percheziţiei domiciliare, la locuinţa inculpatului au mai sosit şi doi cumpărători, unul dintre ei deplasându-se la locuinţa acestuia direct de la sediul DIICOT, unde se prezentase în vederea prelungirii măsurii controlului judiciar, fiind cercetat în altă cauză pentru trafic de droguri”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Inculpatul reţinut va fi prezentat vineri Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa foto: DIICOT

Droguri confiscate de DIICOT
EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite