Corneliu Vadim Tudor a murit. Declaraţii controversate: „Haimanaua de la Caţavencu poate să zică bogdaproste că nu i-am tras şi două palme în direct“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corneliu Vadim Tudor a murit luni seara la Spitalul Militar din Bucureşti. El era cunoscut pentru declaraţiile controversate pe care le făcea în public, unele dintre ele aducându-i şi procese de calomnie, cum a fost cazul Ancăi Cârcu, pe care a făcut-o „prostituată“ în repetate rânduri. De asemenea, pe jurnalistul Liviu Mihaiu l-a făcut haimana. Nu de puţine ori, televiziunile au fost amendate pentru declaraţiile sale.

Vadim Tudor într-o emisiune TVR moderată de Liviu Mihaiu: "Cine eşti dumneata să vorbeşti cu mine aşa? Du-te domnule că arăţi ca o maimuţă! Nu ţi-e ruşine să-mi vorbeşti mie aşa. Pleacă din emisiune dacă nu vrei!"

Declaraţii ulterioare referitor la incidentul de la TVR: "Doar om sunt şi eu, nu sunt robot. L-am făcut pe Bucurenciu să plece din emisiune, iar pe năpârstocul cu sârme-n nas l-am călcat în picioare. Haimanaua de la Caţavencu poate să zică bogdaposte că nu i-am tras şi două palme în direct. Cum poate postul naţional de televiziune să încredinţeze o emisiune electorală de o asemenea importanţă unui infractor ca acest analfabet rău şi complexat pe nume Liviu Georgică Mihaiu? Ce păzeşte Consiliul de Administraţie al TVR? Sau, cine ştie, poate că şi postul public de televiziune a fost cumpărat şi privatizat de Vîntu", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Declaraţii la RTV: "Un impostor şi un derbedeu pe care chiar l-aş da în judecată. Ce fială PRM te-a ajutat pe tine măi handicapatule măi, de ce semnezi tu ca preşedinte al PRM, măi? Porcule de la Cluj! Nu ţi-e mă ruşine? Toate legile şi registrele partidelor politice arată că sunt preşedintele partidului. Vii tu şarpele polar pe la spate să pretinzi că eşti preşedinte! Ai noroc că nu eşti lângă mine că ţi-aş cârpi două palme, nu mai termini mă cu boala asta mintală mă? Du-te mă şi te tratează, dobitocul dracului!"

Declaraţii la RTV: "De la ce balamuc transmiteţi cu Funar? (...) Funar, o să te mai întâlneşti cu mine şi-ţi rup urechile alea de măgar!"

După crima săvârşită de Romulus Mailat în Italia, Vadim Tudor a declarat: „În ce priveşte scandalul asasinării soţiei unui amiral italian de către un ţigan originar din judeţul Sibiu declar în mod răspicat: italienii au perfectă dreptate, aşa ceva reprezintă o barbarie fără margini şi ne face ţăndări imaginea în lumea întreagă.[21] Rog, totuşi, să nu se utilizeze cuvântul „român”, fiindcă nemernicul nu e român, ci ţigan!”.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Ce spunea despre Klaus Iohannis: „Un neamţ de mâna a doua!“

O altă sursă de controverse au fost declaraţiile de la RTV din 30 noiembrie 2014, la o emisiune în care au fost invitaţi Corneliu Vadim Tudor şi Miron Cozma. În această emisiune, în afară de afirmaţiile în care Corneliu Vadim Tudor se referă la România care s-ar afla "pe mâna unui handicapat", a "unui neamţ de mâna a doua", acesta se mai întreabă "de ce nu stă dracului la cratiţă" "cucoana asta Angela". În urma difuzării acestei emisiuni, România TV şi-a cerut scuze într-o emisiune de ştiri şi s-a delimitat de afirmaţiile făcute de Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Cazul Anca Cârcu, pe care a numit-o „prostituată“

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării l-a amendat pe Vadim Tudor cu 3000 de lei pentru că a numit-o „prostituată” în repetate rânduri pe fosta candidată la parlamentare Anca Cârcu. "Această individă, Anca Cârcu, e o prostituată din Bistriţa, şi-mi asum răspunderea. De altfel am şi dat-o în judecată, am cerut cred că o sută de mii de euro daune morale, avocaţii mei ştiu. Ea s-a prostituat la benzinăria din Bistriţa, pe urmă a plecat în Spania, America, s-a prostituat şi acolo. Cereţi studiile acestei Cârcu, la 31 de ani are nouă clase, că a fost exmatriculată de la liceu pentru prostituţie", a spus Vadim. Pe 30 aprilie 2014, Tribunalul Bucureşti a decis, ca acesta să-i plătească daune de 1.000 de lei şi să publice sentinţa în două publicaţii: Tricolorul şi România Mare.

Pe aceeaşi temă:

Corneliu Vadim Tudor a murit. Liderul PRM avea 65 de ani

A murit Corneliu Vadim Tudor. A avut „Tribunul“ o premoniţie? Ultimul său poem publicat: „Hai, Moarte, să bem o cafea!“

Corneliu Vadim Tudor a murit. Ultima calomnie a politicianului, legată de Halep. Ce a sugerat „Tribunul” despre numărul 2 WTA chiar în ziua morţii sale

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite