Cinci percheziţii domiciliare, în judeţele Argeş şi Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţii în Argeş şi Vâlcea  FOTO: Poliţia Română
Percheziţii în Argeş şi Vâlcea  FOTO: Poliţia Română

În urma a 5 percheziţii domiciliare, în Argeş şi Vâlcea, la locuinţele a trei persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, au fost descoperite şi ridicate de poliţişti 3 laptopuri, 12.000 de euro, 5.650 de lire sterline, 40.700 de lei, înscrisuri cu valoare probatorie, arme albe, precum şi 2 autoturisme.cu valoare probatorie, arme albe, precum şi 2 autoturisme. Doi bărbaţi au fost reţinuţi, pentru 24 de ore.

5 percheziţii domiciliare, au fost efectuate duminică, dintre care 4 în judeţul Argeş şi una în judeţul Vâlcea, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de mare risc, de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Piteşti, potrivit Poliţiei Române.

Din cercetări a reieşit că, începând cu luna mai până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat droguri de mare risc, pe plan intern.

În urma percheziţiilor 10 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri, iar după administrarea probatoriului, doi bărbaţi au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, unul dintre ei să fie prezentat Tribunalului Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română şi poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea şi jandarmii din Argeş.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite