Probele pentru obţinerea permisului de conducere, suspendate pe o perioadă nedeterminată - Ordinul Prefecturii Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Permise Auto se formau întotdeuna cozi interminabile. Imagine: Adevărul
La Permise Auto se formau întotdeuna cozi interminabile. Imagine: Adevărul

Activitatea de examinare la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor va fi suspendată pe o perioadă nedeterminată, ca urmare a deciziei Prefecturii Bucureşti luată în urma unui Ordin al Ministerului Sănătăţii care vizează limitarea efectelor epidemiei de coronavirus.

„Instituţia Prefectului - Municipiul Bucureşti informează cetăţenii cu privire la suspendarea temporară a activităţii de examinare la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Bucureşti.

Prefectul Municipiului Bucureşti a emis ordinul potrivit căruia, începând cu data de 02.07.2020, se suspendă temporar următoarele activităţi ale Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti:

  • proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere;
  • proba practică pentru obţinerea permisului de conducere;
  • înregistrarea dosarelor candidaţilor pentru susţinerea probei teoretice în vederea obţinerii permisului de conducere;
  • programarea pentru susţinerea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere.

Când se va relua activitarea

„Reluarea acestor activităţi va fi comunicată publicului în termen util”, precizează Prefectura Bucureşti.

Decizia prefectului are la bază Ordinul ministrului Sănătăţii nr. 313 din 26.02.2020 pentru instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situaţia de urgenţă de sănătate publică internaţională determinată de infectarea cu COVID-19.

Prin acelaşi Ordin s-au stabilit măsuri în vederea prevenirii şi limitării efectelor epidemiei, printre care şi unele privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, cu modificările şi completările ulterioare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite