O maşină a intrat în gardul Ambasadei Rusiei din Capitală şi a luat foc. Ar fi fost un gest intenţionat. Cine era şoferul FOTO VIDEO UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook
Foto Facebook

Un incendiu s-a produs miercuri dimineaţă în Capitală, după ce o maşină a intrat în gardul care înconjoară clădirea Ambasadei Rusiei. Şoferul a murit pe loc.

UPDATE 11.50 Ambasadorul Rusiei în România, Valeri Kuzmin, a declarat pe 6 aprilie că incidentul de la porţile misiunii diplomatice ruse poate fi numit „un adevărat atac terorist”. Un autovehicul a intrat în porţile ambasadei Rusiei la Bucureşti, miercuri dimineaţă. Maşina a luat foc, iar şoferul a murit.

UPDATE 08.40 Bărbatul care a intrat cu maşina în porţile Ambasadei Rusiei la Bucureşti ar fi fost identificat ca fiind Bogdan Drăghici, şeful asociaţiei TATA, condamnat pentru că şi-a abuzat sexual fiica.

Maşina, înmatriculată în Bucureşti, aparţinea tatălui bărbatului.

Citeşte şi: Psihiatru, despre Bogdan Drăghici, bărbatul care a murit după ce a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei: „Un lup în blană de oaie”

UPDATE 08.20 Potrivit Digi24, ar fi fost vorba de un gest intenţionat. Şoferul ar fi ţintit poarta principală de acces. Jandarmul care era de pază l-ar fi somat pe şofer să părăsească imediat locul, dar el i-ar fi strigat militarului ceva, iar apoi s-ar fi autoincendiat.

Ştirea iniţială:

În câteva minute, la faţa locului au venit pompieri, care au stins flăcările.

Conform acestora, în maşină se afla doar şoferul, iar aceasta a luat foc în urma impactului.

GALERIE FOTO

La ora publicării acestei ştiri, la locul accidentului se află  pompieri de la Brigada Rutieră şi criminalişti. Ei fac cercetări pentru a stabili contextul în care s-a produs incidentul.


FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Incident la Ambasada Rusiei în Bucureşti FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

„În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism”, anunţă Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a acest eveniment.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite