Nicuşor Dan, detalii despre funcţionarul care a fugit cu documentele înaintea unui control anunţat de primar: „A fugit la Primăria Sectorului 3, s-a angajat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Primarul Capitalei a anunţat că angajatul Direcţiei Urbanism din Primăria Generală care a fugit cu mai multe documente în braţe înaintea unui control anunţat de primar, surprins pe camerele de supraveghere, s-a angajat, prin transfer, la primăria Sectorului 3. Edilul a transmis că funcţionarul tot va fi tras la răspundere pentru scoaterea documentelor din primărie, precizând că ancheta continuă.

„Am aflat unde a fugit angajatul Direcţiei Urbanism din Primăria Capitalei, surprins pe cameră în data de 17 mai: a fugit până la Primăria Sectorului 3, unde s-a angajat deja prin transfer. Doar n-aţi crezut c-a fugit la Asociaţia Albă ca Zăpada, nu!”, a scris edilul, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Nicuşor Dan a precizat că ancheta poliţiei continuă. „Asta, evident, nu-l scuteşte de răspundere pentru scoaterea de documente din primărie şi eventuale alte fapte, fiindcă ancheta Poliţiei continuă”, a completat edilul.

Primarul Capitalei a publicat, pe 18 mai, imagini surprinse de o cameră de supraveghere în care se poate vedea cum un angajat al Direcţiei de Urbanism fuge pe stradă cu dosare în braţe pentru a scăpa de un control dispus de primar.

 VIDEO

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite