Locatarii unui bloc din Chişinău, evacuaţi în urma unei scurgeri de gaze

Locatarii unui bloc din Chişinău, evacuaţi în urma unei scurgeri de gaze

FOTO simbol Sursa IPN

Aproape 40 de persoane au fost evacuate aseară dintr-un bloc de locuit din strada Melestiu din capitală. Aceasta după ce a fost deteriorată o conductă subterană de alimentare cu gaz natural, creându-se o scurgere de gaze, care putea provoca o deflagraţie. Printre persoanele evacuate din blocul cu cinci niveluri erau şi şapte copii, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă precizează că, potrivit primelor informaţii, deteriorarea conductei  s-a produs în jurul orei 20.00, după ce în apropierea blocului, la o distanţă de zece metri, mai mulţi muncitori au efectuat lucrări de foraj subteran. Se presupune că ei au deteriorat conducta de alimentare cu gaze, existând pericol iminent de explozie.

Primăria capitalei a anunţat că, pentru a efectua lucrări de reabilitare la reţeaua de gazoduct de presiune medie avariată, pe parcursul zilei de marţi va fi întreruptă livrarea de gaze naturale, pentru 211 consumatori de pe străzile Melestiu şi Odessa. Livrarea gazelor urmează să fie reluată către ora 13.00. Pentru mai multe detalii, cetăţenii pot apela la numărul (022) 22-22-67 – Dispeceratul central municipal sau la numărul: 904- Serviciul dispecerat SRL „Chişinău-Gaz”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările