Balţi. Un tânăr a murit strivit de plăci de granit. Alţii doi sunt răniţi

Balţi. Un tânăr a murit strivit de plăci de granit. Alţii doi sunt răniţi

Un tânăr a murit, iar alţi doi au fost răniţi, fiind prinşi între mai multe plăci de granit care au căzut în timp ce le descărcau din remorca unui camion. Cazul s-a produs marţi, 15 septembrie, pe teritoriul unei întreprinderi din municipiul Bălţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, cei trei tineri au rămas blocaţi între plăcile de granit cu greutatea de peste 1,5 tone. Salvatorii au intervenit operativ cu echipamentul specializat din dotare, dar a fost prea târziu pentru unul dintre tineri.

Contactată de IPN, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Bălţi, Eugenia Molceanov, a declarat că incidentul s-a produs pe teritoriul unei foste uzine, unde o companie, care se ocupă de prelucrarea şi tăierea pietrei, închiriază un depozit. Tânărul care a murit avea 25 de ani. Ceilalţi doi au 34 şi, respectiv, 35 de ani.

Potrivit cercetărilor preliminare, nu au fost respectate regulile de siguranţă în timpul descărcării. A fost pornită o cauză pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: