Sergiu Sîrbu părăseşte fracţiunea Pro Moldova: „Nu întotdeauna în viaţă merge exact conform planului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Sirbu Facebook

Deputatul Sergiu Sîrbu a anunţat vineri, 23 octombrie, că părăseşte fracţiunea Pro Moldova, condusă de Andrian Candu, şi că va fi deputat neafiliat. Parlamentarul a declarat că „nu întotdeauna în viaţă merge exact conform planului stabilit iar uneori, pentru a merge înainte suntem puşi în situaţia de a face un pas înapoi”.

„Cel mai important este ca scopul final să fie cel stabilit şi chiar dacă pe mai multe căi sunt sigur că va fi atins. De astăzi mă retrag din grupul parlamentar PRO MOLDOVA. Vom continua colaborarea dar din calitatea mea de deputat neafiliat”, a scris Sergiu Sîrbu pe Facebook.

El a precizat că „motivele sunt atât de ordin personal, cât şi profesional,  dar asta acum mai puţin contează”.

Amintim că şase deputaţi ai Partidului Democrat, printre care Sergiu Sîrbu, au anunţat miercuri, 19 februarie, că părăsesc formaţiunea condusă de Pavel Filip. 

Cei şase deputaţi care au părăsit Partidul Democrat au format grupul parlamentar „pro-Moldova”. Conducătorul grupului a fost desemnat Andrian Candu, fost preşedinte al Parlamentului. Deputatul Sergiu Sîrbu s-a ales cu funcţia de secretar al grupului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite