„Nu avem cu ce ne ocupa în ţara noastră?” Cum comentează Igor Dodon otrăvirea lui Aleksei Navalnîi

„Nu avem cu ce ne ocupa în ţara noastră?” Cum comentează Igor Dodon otrăvirea lui Aleksei Navalnîi

Igor Dodon s-a arătat deranjat de întrebarea adresată de Adevărul.ro, în cadrul unei emisiuni Live, cu privire la otrăvirea opozantului rus Aleksei Navalnîi. Preşedintele R. Moldova a afirmat că nu este corect ca dânsul să comenteze ceea ce se întâmplă în alte ţări şi a reproşat presei de ce nu-l întreabă, de exemplu, despre protestele împotriva restricţiilor anti-COVID-19 din Germania.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Iată ce interesează pe o parte - cum să ne batem cu ruşii sau cu belaruşii, dar noi nu avem cu ce ne ocupa în ţara noastră? Noi ce nu avem problemele noastre? Pentru ce preşedintele R. Moldova trebuie să se implice şi să comenteze ce se întâmplă în Rusia, în Belarus sau în Germania. Aţi văzut în Germania ce proteste au loc, dar de ce nu mă întrebaţi să comentez ceea ce se întâmplă în Germania? Nu trebuie eu să comentez ceea ce se întâmplă în alte ţări”, a declarat Igor Dodon în emisiunea sa „Preşedintele răspunde”.

Întrebat dacă mai are încredere „în regimul de la Kremlin” în contextul otrăvirii lui Navalnîi, şeful statului a răspuns: „Eu nu sunt de acord cu astfel de noţiuni. Ei sunt partenerii noştri strategici, care sunt prieteni, care ne ajută când avem nevoie, este tara în care exportăm fără taxe vamale produsele noastre”. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările