Ludovic Orban: Nu putem să considerăm un partener serios actualul Guvern de la Chişinău

Ludovic Orban: Nu putem să considerăm un partener serios actualul Guvern de la Chişinău

FOTO gov.ro

Premierul român Ludovic Orban sugerează că România nu are încredere în Guvernul Republicii Moldova, condus de prim-ministrul Ion Chicu. Ludovic Orban consideră că ceea ce se întâmplă actualmente la Chişinău este „o involuţie” pentru Republica Moldova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ludovic Orban susţine că „după moţiunea de cenzură depusă de PSRM care a adus la căderea Guvernului Maia Sandu, iar ulterior la formarea unui guvern PSRM fără singura forţă politică clar proeuropeană şi care avea girul nostru şi nu numai al nostru şi ne conferă garanţia unui parcurs european pentru Republica Moldova, tot ceea ce s-a întâmplat în Republica Moldova reprezintă o involuţie care ne creează îngrijorare”.

„Din punctul nostru de vedere, nu putem să considerăm un partener serios actualul Guvern”, a declarat Ludovic Orban când a fost întrebat, marţi seară, într-o declaraţie de presă la Bruxelles, ce mesaj a transmis oficialilor europeni cu care s-a întâlnit referitor la Republica Moldova, scrie infoprut.ro, citat de Adevărul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările