Liderul PLDM îndeamnă simpatizanţii partidului să-l voteze pe Dorin Chirtoacă la funcţia de primar al Chişinăului

Liderul PLDM îndeamnă simpatizanţii partidului să-l voteze pe Dorin Chirtoacă la funcţia de primar al Chişinăului

Vlad Filat, preşedinte PLDM

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a îndemnat simpatizanţii formaţiunii să-l susţină în turul al doilea al alegerilor locale pentru Primăria Chişinău pe candidatul PL, Dorin Chirtoacă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În acele localităţi unde în turul al doilea nu sunt candidaţi PLDM, inclusiv în municipiul Chişinău, vă îndemnăm să optaţi pentru candidaţii de orientare democratică, pentru că numai astfel vom continua dezvoltarea ţării”, a declarat liderul liberal-democraţilor, joi, în cadrul unui briefing.
 
 
„Mihail Andrieş a fost atacat în stil banditesc. Acest lucru demonstrează faţa adevărată a celor pentru care legea e doar o noţiune abstractă şi care încearcă să aducă în politică elemente de luptă specifice lumii criminale. Cerem instituţiilor competente să întreprindă măsurile necesare şi să-i sancţioneze pe cei vinovaţi. Astfel de acţiuni criminale trebuie să aibă o ripostă pe măsură (...)”, a spus Filat.
 
Politicianul a transmis un mesaj celor „care încurcă politica cu reglările de conturi din lume criminală”. „Nu vă vom permite să importaţi în politică modul vostru de viaţă. Dacă nu înţelegeţi că politica se face cu argumente, cu idei, dar nu cu ranga, nu aveţi decât să plecaţi şi să vă manifestaţi în mediul pe care-l simţiţi al vostru”.

„Oameni buni, gândiţi-vă foarte bine înainte de a alege. În ultimul timp, politica moldovenească e populată tot mai intens cu elemente ostile dezvoltării ţării, cu agenţi ai intereselor străine cu diverşi aventurieri, paraşutaţi aici cu scopul clar de a destabiliza situaţia, de a arunca Republica Moldova în haos”, s-a adresat Filat alegătorilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările