Jurnalist ucrainean, la televiziunea publică din Rusia: Dodon este un agent de influenţă rusă pe care l-aţi cumpărat cu bani VIDEO

Jurnalist ucrainean, la televiziunea publică din Rusia: Dodon este un agent de influenţă rusă pe care l-aţi cumpărat cu bani VIDEO

FOTO russia.tv captură video

Unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti ucraineni, Dmitrii Gordon, cel care a fondat portalul informaţional gordonua.com, l-a numit pe Igor Dodon agent de influenţă rusă. Declaraţia jurnalistului a fost făcută în seara de marţi, 21 noiembrie, în cadrul unei intervenţii telefonice la emisiunea „60 de minute” de la postul public de televiziune din Rusia „Rossia 1”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jurnalistul ucrainean a fost întrebat de către moderatorul emisiunii ruse ce părere are despre declaraţia preşedintelui Cehiei, Milos Zeman, care a afirmat anterior că Crimeea aparţine Rusiei şi că mai mulţi lideri europeni sunt de această părere, însă le e frică să şi-o facă publică.

„Eu consider că preşedintele Cehiei, Zeman, este un nemernic, este un agent de influenţă rusă. Eu i-aş propune lui Zeman să dea Rusiei regiunea Karlovy Vary. Foarte mulţi oligarhi ruşi au acolo proprietăţi. Zeman să dea Rusiei Karlovy Vary, iar cu pământurile ucrainene nu trebuie să faceţi comerţ. Noi de sine stătător ne vom clarifica ce să facem cu teritoriile noastre, fără de Zeman, fără de Dodon şi alţi agenţi de influenţă rusă, pe care voi i-aţi cumpărat cu bani. Voi aveţi foarte mulţi bani din petrol şi cumpăraţi agentură prin toată Europa, prin toată lumea”, a menţionat Dmitrii Gordon la Rossia 1.
 
Acesta a acuzat în emisie directă Rusia că ar fi început războiul din Ucraina şi i-a numit pe ruşi „foşti fraţi”.
 
„În fiecare seară privesc posturile de televiziune ruseşti şi în fiecare seară pe aceste canale: „Ucraina, Ucraina, Ucraina. Aveţi grijă de voi, aveţi grijă de Rusia. Rusia are nevoie de reforme. Rusia are un nivel înalt de corupţie şi multe problemele, lăsaţi-ne pe noi în pace”, a notat Gordon.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările