Dmitri Peskov: Adepţii relaţiilor bune cu Rusia au majoritate parlamentară la Chişinău

Dmitri Peskov: Adepţii relaţiilor bune cu Rusia au majoritate parlamentară la Chişinău

Dmitri Peskov FOTO Kremlin.ru

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că Federaţia Rusă are contacte cu Republica Moldova, iar adepţii bunelor relaţii cu Rusia deţin actualmente majoritatea parlamentară la Chişinău, referindu-se la PSRM-ŞOR, partide conduse de Igor Dodon şi deputatul fugar Ilan Şor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un interviu pentru presa rusă, Dmitri Peskov a afirmat că preşedintele Maia Sandu îşi doreşte apropierea de Federaţia Rusă într-o măsură mai mică, dar cu toate acestea Rusia are cu cine discuta la Chişinău (deputaţii PSRM-ŞOR).

„Avem relaţii foarte strânse cu Moldova. Adepţii bunelor relaţii cu Rusia au majoritate parlamentară. Chiar dacă Maia Sandu se axează mai mult pe integrarea europeană, chiar şi dânsa nu refuză dialogul cu Rusia”, a mai spus Peskov.

Amintim că Maia Sandu încă nu a efectuat o vizită în Federaţia Rusă. Însă, recent, preşedintele a anunţat că i-a transmis o scrisoare liderului rus, Vladimir Putin, în care îi solicită ajutor privind livarea vaccinului rusesc în Moldova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările