Dionis Cenuşă: Aplicarea violenţei împotriva candidaţilor Blocului ACUM arată motivaţia ridicată a regimului de a rămâne în vârful piramidei politice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Expert-Grup
FOTO Expert-Grup

Expertul politic Dionis Cenuşă consideră că multiplicarea violenţei împotriva reprezentanţilor Blocului electoral ACUM arată motivaţia extrem de ridicată a regimului de a rămâne în vârful piramidei politice.

În plus, Dionis Cenuşă e de părere că asemenea cazuri, când reprezentanţii opoziţiei sunt agresaţi în teritoriu, arată „existenţa unor costuri politice mici pentru guvernare, care astfel îşi permite să comită abuzuri împotriva opoziţiei”, dar şi „o rivalitate politică, în care opoziţia a fost prematur subestimată de către guvernare”.

Candidatul Blocului electoral ACUM pe circumscripţia din Edineţ pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, Dinu Plîngău, a declarat că a fost bătut de câţiva indivizi în după-amiaza zilei de duminică, 27 ianuarie, chiar în faţa Comisariatului de Poliţie din Edineţ.

Candidatul Blocului electoral ACUM în circumscripţia Orhei, Valeriu Munteanu, la fel a declarat că a fost intimidat să-şi desfăşoare întâlnirile cu alegătorii sîmbătă, 26 ianuarie, la Orhei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite