Dinu Plîngău: „În contextul evenimentelor, cred că trebuie iniţiate dezbateri privind scoaterea Partidului Şor în afara legii”

Dinu Plîngău: „În contextul evenimentelor, cred că trebuie iniţiate dezbateri privind scoaterea Partidului Şor în afara legii”

Dinu Plîngău

Liderul Platformei DA, Dinu Plîngău, consideră că trebuie iniţiate dezbateri privind scoaterea Partidului Şor în afara legii, în contextul evenimentelor legate de finanţarea campaniei electorale a Marinei Tauber pentru alegerile din Bălţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este inadmisibil ca un partid a cărui finanţare este neclară să se victimizeze în halul ăsta. Vă reamintesc că unii lideri ai acestui grup sunt acuzaţi de furtul miliardului şi uzurparea puterii în stat”, a scris Dinu Plîngău pe Facebook.

Ex-deputatul a menţionat că „Platforma DA a pregătit baza legală pentru a iniţia aceste proceduri şi suntem dispuşi să acordăm tot sprijinul subiecţilor cu drept de sesizare pentru a fi reparată această greşeală.” 

„Acest partid care încalcă principiile democraţiei şi statului de drept nu trebuie să mai figureze în calitate de entitate în registrele partidelor politice”, a mai spus Plîngău.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările